Categories: Viral

Drecun e sheh si punë të kryer anëtarësimin e Kosovës në KE: Ka përkrahje perëndimore

Politikani serb, Milovan Drecun, ka folur rreth aplikimit të Republikës së Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Evropës.

Drecun ka thënë se beson që tashmë është përgatitur terreni që Kosova t’i bashkohet Këshillit të Evropës, derisa ka theksuar se “s’do të ketë përparim në negociata në mes të Prishtinës dhe Beogradit”, shkruan Tanjug, transmeton Gazeta Express.

Drecun ka thënë se këto lëvizje të Kosovës kanë përkrahje të madhe dhe se terreni po përgatitet nga shtetet perëndimore të cilat edhe kanë ndihmuar Kosovën drejt pavarësisë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago