Categories: Viral

Drejtori i CIA-s jep sinjalet / Ja se cila eshte levizja e rradhes qe pritet ta beje Putin me Ukrainen

Drejtori i CIA-s jep sinjalet / Ja se cila eshte levizja e rradhes qe pritet ta beje Putin me Ukrainen

Gjenerali në pe.nsion David Petraeus, ish-drejtor i CIA-s dhe komandanti i Komandës Qendrore, i cili gji.thashtu mbikëqyri luf.tën në Afganistan deri në vitin 2010, tha për CNN se ukraina.sit mund të presin “një Iuf. të” pasi forcat ruse po përgatiten për një “pë.rparim masiv” në Ukrainën lindore.

Pamjet sa.telitore të mbledhura dhe të analizuara nga Maxar Technologies tre.gojnë një kolonë ushtarake tetë milje të gjatë që lëviz në jug për.mes qytetit lindor të Ukrainës Velkyi Burluk më 8 prill.

Qyteti ndodhet në lin.dje të Kharkiv, afër kufirit të Ukrainës me Rusinë.

Zyrtarët ukrainas thonë se Iuf.timet të mëdha janë duke u zhvilluar në lindje të vendit, me bo.mbardime të rënda të raportuara në të gjithë rajonin e Don.basit, përpara asaj që ata paralajmërojnë se mund të jetë një ofen.sivë e madhe ruse.

Shefi i inteligjencës mbrojtë.se të Ukrainës tha të premten për CNN se trupat ruse po ri.grupohen përtej kufirit dhe planifikojnë të ava.ncojnë drejt Kharkiv.

Zyrtarët kanë kërkuar evakuimin e civilëve nga ra.joni, pasi forcat ruse e zhvendosin fokusin në Ukrainën ju.gore dhe lindore.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago