Categories: Viral

Dridhe gjithe globin Boris Johnson / Ai thote se do i qendroje mbrapa Suedise dhe Finlandes nese ata suImohen…

Boris Johnson ka thënë se do të mbësh tesë Suedinë dhe Finlandën nëse suI.mohen mes debatit brenda të dy vendeve nëse do të anëtarë sohen në aleancën e NATO-s.

Krye ministri britanik gjatë një vizitë në Suedi nën.shkroi një marrëveshie sigurie me liderët e Suedisë dhe Finlandës mes kërc ënimeve në rritje në rajon shkruan skynews.

Johnson nën shkroi marrëveshjen me kryem.inistren Magdalena Andersson në Suedi dhe këtë pasdite ai do të udhëtojë në Finlandë për të nën shkruar të njejtën marr.ëveshje me Presidentin Sauli Niinisto.

Garancitë e sigur isë përfshijnë bashkë.punimin në fushat e mbrojtjes dhe sigurisë midis Mbretërisë së Bash kuar dhe çdo vendi duke intensifikuar shkëmbimin e inteligj.encës përshpejtimin e trajnimit të përbashkët ushtarak stërvitjet dislo.kimet dhe forcimin e sigurisë në të tre vendet dhe Europën veriore.

Ne jemi të pa lëkundur dhe të qartë në mbësh.tetjen tonë për Suedinë dhe Finlandën dhe nënshkrimi i këtyre dekla ratave të sigurisë është një simbol i sigurisë së përje.tshme midis kombeve tona tha ai në një deklaratë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago