Categories: Viral

Duhet te ndjeket vetem Procesi i Berlinit, ndersa Ballkani i Hapur eshte i vdekur / Kancelari Gjerman ia ben 8 me 2…

Ata që ende kishin shpr esë në Ballkanin e hapur duhet të jenë ndjer keq pas taki.mit të kryeministrit Kurti me kancelarin e ri gjerman që ri konfirmojë me forcë se i vetmi process për stabi.lizim dhe bashkëpunim mbete Procesi i Berlinit.

Ky pro cess vazhdon dhe do të vazhdojë të shë.noj rritje me propaganduesit e Open Ballkanit si zgjidhje me të cilën pajetohet edhe Gjermania. Kance lari Scholz tha se me Procesin e Berlinit Gjermania ka vite që anga.zhohet në këtë rajon.

Ai për mendi katër marrëveshje të rëndësi.shme që tha se do të nën shkruhen në gjysmën e dytë të këtij viti në kuadër të Procesit të Berlinit.

Projekti më i rëndë sishëm krijimi i një tregu të për.bashkët rajonal tha ai duke para lajmëruar marrëveshje për lëvizjen e lirë të perso.nave dhe njohjen e diplomave profesionale. Siç e shihni pat ëm shumë tema dhe gëzohem që ato do ti vazh.dojmë në një vizitë në Prishtinë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago