Viral

Duriqi: EULEX më i keq se ISIS-i, me një dëshmitar si Bllaca ka dënuar 10 persona, storia e tij trillim

Gazetari hulumtues Visar Duriqi kishte nxjerr para pak vitesh emailat sekret të Nazim Bllacës duke komunikuar me prokurorin e krimeve të luftës së Serbisë – Stankoviq.

Visar Duriqi ishte edhe nxënës i Nazim Bllacës, por në një emision për Drejtësia në Kosovës kishte treguar disa detaje interesante për rastin Bllaca.

“Pjesa e madhe e gazetarëve kanë qenë të interesuar me ba fast-food artikuj, një aktakuzë me siguru me ia qitë titullin ekskluzive, një proces gjyqësor me shku me përcjellë edhe me thanë ekskluzive, m’u s’më ka interesuar ajo pjesë, mu më ka interesuar me hulumtu në mënyrë të pavarur personalitetin e tij, qysh mundet një njeri me kanë burim i aktakuzave për krime lufte, për krime paslufte, për vrasje politike, për krime financiare. Qysh mundet një njeri me kanë kaq i kllonum në shumë vende, me kanë sa n’luftë, sa n’krime financiare… edhe e kam pa që kredibiliteti i tij, vetëm përfshirja në gjithë këto storie kallxon që është mashtrim.

Unë mendoj që t’u i pa storiet dhe t’u e pa komunikimin e tij të drejtpërdrejtë me Stankoviqin, ku i thotë “muj me dal me i kërku falje Azem Sylës”, t’kallxon që storia e tij është e trillume. Nuk mujna na me vazhdu tash me u ba kokëfortë si EULEX-i kur dalin 6 të akuzuar dhe thojnë është ka rren, edhe EULEX-i në fund thotë, jo more ky e ka mirë. Unë e kam thanë edhe më herët me dikend në bisedë, praktikisht kur po e shoh EULEX-in po më duket ma i keq se ISIS-i, të paktën ISIS-i me sheriatin islam kërkohen të paktën katër dëshmitarë, EULEX-it po i vyn vetëm një dëshmitar me i denu 10 vetë. Me një person me i denu një grup të njerëzve e me i quajt grup kriminal. Ky grup vetëm ka shitë toka“.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago