Categories: Viral

E FUNDIT / Ja kur do te jete ushtr ia Ukrainese gati dhe do bejne kundersuImin me te madh ndaj Rusise

Ush.tria ukrainase do të jetë gati për një kundërsu.lm të madh ushtarak ndaj Rusisë në fund të qershorit, tha këshilltari i pre.sidentit ukrainas Oleksiy Arestovych.

Ai tha se do të du.hej kohë që Ukraina të marrë armët e dhuruara nga aleatët perën.dimorë, si dhe për t’i mësuar trupat e saj t’i për.dorin ato, sipas BBC.

Arestovych tha se Ukraina duhet të ar.matosë plotësisht të paktën disa brigada sepse “vetëm atë.herë mund të shko.jmë në ofensivë”.

“Ar.mët e para që mund të ndalojnë armikun do të mbërrijnë në numër të madh në fund të majit ose në fi.llim të qershorit.

Kjo do të thotë se çdo kundërsu.lm ka shumë të ngjarë të ndodhë vetëm në fund të qer.shorit ose në korrik”, tha ai.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago