Viral

E FUNDIT / Ja se per cilen kategori do te dalin sot shtesat prej 100 eurove nga shteti

Qeveria e Kosovës pak ditë më parë ka mira.tuar vendimin për ndarjen e shtesave prej 100 euro për përfituesit e skemave sociale, pensiionistëve, studentëve dhe punëtorëve në sek.torin publik e privat.

Ministri i Fi.nancave dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka bërë të ditur se shtesat për pen.sionerët do të dalin në pensionin e ra.dhës, pra sot ose më së largu deri të hënën.

“Sa i përket pe.nsionistëve, shtesat do të merret në datat që u dalin pensionet. Por besoj se është këtë të premte. Nëse arri.het të bëhen të gjitha kalkulimet, por më së largu të hë.nën tjetër”, kishte deklaruar në një emi.sion në ATV.
Punëtorët e sek.torit publik po ashtu do t’i marrin shtesat në muajin prill, ndërsa për punë.torët e sektorit privat dhe studentët, Murati ka thënë se do të duhet pak më shumë ko.hë.

Ndryshe, sipas vendimit të Qe.verisë, ata që përfitojnë nga skemat sociale, punëtorët e sektorit privat dhe pub.lik dhe studentët do të marrin nga 100 euro shtesë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago