Categories: Viral

E la Zvicrën vetëm për Mevlanin, Filloreta e pyet: A je gati të dalim nga këtu?

Marrëdhënia mes Filloretës dhe Mevlanit duket se nuk po shkon asgjëkundi pasi ai është në mëdyshje mes saj dhe Efit.

Filloreta, e cila ka lënë gjithçka në Zvicër, është shprehur se ka ardhur në emision vetëm për Mevlanin. Gjithashtu Arjan Konomi e ka këshilluar në lidhje me mënyrën se si duhet ta trajtojë një person kur bëhet fjalë për të krijuar diçka.

Filloreta: A je në gjendje të lësh programin?

Mevlani: Po jam kur të duash ti. Jo se e kupton por kur më thua që nuk më intereson askush tjetër veç ti, unë i bëra si tip pro vokimi që mbylli ato rrjete sociale meqë je për mua, ajo më tha jo.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago