Categories: Viral

E lindi djalin para kohe/ Mjekët i thanë që dha shpirt, nëna e mban dy orë pranë trupit të saj, mrekullia ndodh: Qau!

Një nga gëzimet më të mëdha në jetën e një njeriu është sjellë një fëmijë në jetë. Por historia e kësaj nëne që do u tregojmë do u prek shpirtin.

Mjekët i thanë se foshnja e saj lindi e pajetë, por ajo e mbajti për dy orë dhe i vogli u kthye në jetë.

Kate solli në jetë një fëmijë vetëm 27 javë para kohe dhe tashmë. Me lot në sy ajo tregoi për ”Telegraf”:

“Doja ta takoja, ta mbaja dhe ta bëja të na njihte. Nëse ai po largohej nga bota, ne dëshironim që ai të dinte kush ishin prindërit e tij dhe që ne ta duam atë shumë para se të vdi ste.”

Mjekët nuk e besuan atë që ndodhi, menduan se dhimbja e prindërve ishte aq e madhe sa nuk e pranuan se çfarë kishte ndodhur. Por jo më vonë, djali i vogël u vendos në inkubator dhe ai tani është mirë.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati Revista Ora.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago