Categories: Viral

E nxorën jashtë avionit, mjeku degjeneron Ramën: E kuptuan edhe Gjermanët se kush e udhëheq Shqipërinë

Denis Hidri ka reaguar në rrjete sociale pas skandalit të kryeministrit Rama të cilin e ‘fluturuan’ nga avioni i Lufthansës pasi nuk pranoi të vendoste maskën anti-COVID.

Hidri ironizon Ramën teksa shkruan se 90 për qind e njërëzve në Shqipëri kërkojnë punë pasi prej 9 vitesh udhëheq një njeri pa tru dhe pa zemër.

Një mjek anglez thotë: “Në Angli, mjekësia ka ecur aq shumë përpara sa ta presin mëlçinë një njeriu ia vendosin një tjetri dhe për 6 javë ai del kërkon punë.

Një mjek Gjerman thotë: “Kjo nuk është asgjë në Gjermani, marrim pjesë të trurit tek një person, ia vendosim një personi tjetër dhe për 4 javë ky del kërkon punë”.

Mjeku Rus thotë: “Kolegë të dashur, ne marrim një pjesë të zemrës tek një person, ia vendosim një tjetri dhe ky për dy javë del dhe kërkon punë.”

Mjeku shqiptar qesh dhe thotë: Të gjithë ju as që mund ta imagjinoni atë që ka ndodhur në Shqipëri: Para 9 vitesh morëm një njeri pa tru, pa zemër, dhe pa mëlçi dhe e bëmë kryeministër. Tani
90% e vendit po kërkon punë!!!!

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago