Categories: Viral

E PAPRITUR / Lideri çeçen filloi me kritika ndaj udheheqesit te tij Vladimir Putin / Po per cfare po e kritikon…

Lid eri çeçen Ramazan Kadyrov ka kritik.uar liderin rus Vladimir Putin për qënd rimin e butë ndaj objektivave të tij në Iu ftën në Ukrainë.

Udhë heqësi rajonal Kadyrov që beso.het të jetë politikani më i pasur i Rusisë, pas Putinit shihet si pjesë e një blloku usht arak dhe sigurie që po acarohet gjithnjë e më shumë nga udhë.heqësi i Kremlinit.

Kadyrov dësh iron që Putini të përdorë fuqinë e zja.rrit për të kapur dhe kontrolluar qytetet kryesore të Ukrainës dhe beson se ma kina ushtarake ruke ka Iu ftuar me duar të lidhura duke rezul.tuar në poshtërime të përsëritura.

Një gjen eral i gardës kombëtare ruse si dhe kreu i Çeçenisë së pa.sur me naftë Kadyrov nuk e përmbajti dot zhgënjimin e tij mbi taktikat e Putinit.

Në një video drej tuar Moskës diktatori çeçen tha ne duhet të fillojmë fazën e dytë dhe të hyjmë në qyt.ete të tjera Krarkiv Kiev Kherson të gjitha qytetet dhe të vendosim qeverisjen.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago