Viral

E veçantë: Gruaja mitrovicase mbush 107 vjet, është një nga personat më të vjetër në Kosovë

Bahtije Idrizi është një nga personat më të vjetër në Kosovë.

Gruaja nga Mitrovica ka mbushur sot hiç më pak se 107 vjet.

znj.Idrizi është gjyshja e drejtoreshës në Komunën e Mitrovicës, Valdete Idrizit.

“Gëzuar ditëlindjen gjyshja ime. Ti, që ke mirësi e dashni për krejt botën, festofsh me zemrën plot dhe e rrethuar me dashni edhe sa të dojë zemra. Të paçim të shëndetshme dhe gjithmonë të buzëqeshur, shpirti jonë i bardhë. Sa të bekuar jemi që të kemi oj zemër e madhe, që na falë aq shumë mirësi, mësime e dashni. Të dua më shumë se shumë. Gëzuar 107-shi ????“, ka shkruar Idrizi.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago