Categories: Viral

Edi Rama jep deklaraten qe po dridhe gjithe Serbine / Kur te vije puna ne jemi 100% me Kosoven, na vjen keq per Serbine…

Kosova tash më ka miratuar nis.mën për aplikim në Këshillin e Evropës.

Para se të mirat ohej kryeministri shqiptar, Edi Rama në një interv.istë nga Brukseli ku ndodhet për vizitë zyrtare ka thënë se Shqipëria mbështet Kosovën ndër kohë që Serbia sigurisht është në të drej.tën e vetë të mendojë krejt ndryshe.

Kjo nuk do disk utim fare ne jemi shumë të qartë ne nuk kemi asnjë ekui.vok ne jemi në mbështetje absolute të Kosovës në çdo hap dhe për çdo gjë që lidh Shqipë rinë Kosovën dhe komunitetin ndër kombëtar.

Ndër kohë që ne kemi qasje komplet tje.tër kur vjen puna tek normalizimi i marrë dhënieve hap pas hapi në aspektin ekonomik në aspektin e lirisë së lëviz.jes e të tjera e të tjera me Serbinë

paralelisht me betejën në tryezë betejën diplomatike për dialog e kësh tu me radhë sepse besojmë që kjo është rruga kjo është rruga dhe nga ana tjetër respe.ktojmë plotësisht zgjedhjen e bërë nga autoritetet legjitime të votuara të mandatuara për gjegjëse të Kosovës për të patur një qasje komplet tjetër në këtë aspekt.

Por kur vjen puna tek dema rshet e Kosovës në arenën ndër.kombëtare ne jemi 100% me Kosovën Serbia sigurisht është në të drejtën e vetë të men dojë krejt ndryshe na vjen keq për Serbinë në këtë rast por ne do të mbësh.tesim Kosovën!”, ka thënë Rama.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago