Viral

EKSKLUZIVE/ Zbulohet spiuni shqiptar i cili bashkëpunonte me serbët, Have Shala rrëfen si e kuptoi që po ndiqej nga ai, më tha…

Ish e burgosura politike dhe themeltarja e aksionit të Pajtimit të Gjaqeve ka rrëfyer një rast ekskluziv për emisonin n’Demos, se si e kishte kuptuar që po ndiqej nga UDB-ja, shkruan Gazeta Demos.

Have Shala vazhdimisht ka qenë e ndjekur nga shërbimet sekrete të serbisë, nga UDB-ja.

“Ne pas daljës nga burgu kemi qenë vazhdimisht të përcjellur nga UDB-ja. Më ka ndodhur një rast, nuk e kamë thënë diku tjetër, po e them këtu për herë të parë. Kam shkuar tek nëna ime në spital, dhe në lift hyri një burrë i rrethit të Klinës, unë nuk e dija ai më tregoi vetë, e shikova në sy, dhe ende pa e përshëndet, ai më tha të betohëm për kokë të fëmijëve, unë jam duke të përcjell edhe ty dhe Robertin, por të betohem që unë nuk kam dërgu informacione për juve.

Kur kam dalë prej lifti i kam thënë, ulu unë dhe ti do të bisedojmë. Atë që ti je ka e bën, nëse nuk e bën ti, e bën dikush tjetër, ama mendohu për fëmijët e tu. Ai u zverdh nga fakti që ai u zu prej vetëvetës. I thash mua nuk mund të më bësh asgjë sepse unë bëj jetën time, por ja bënë fëmijëve të tu, sepse herët a vonë fëmijët e tu do të tërpurohen nga veprimet e tua. Më tha që të betohem se nuk do e bëj më. I thash shko betohu te fëmijët e tu, dhe iku.” ka rrëfyer ajo në emisonin n’Demos.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago