Categories: Viral

Emocionuese: Per t’ia larguar nga veshët zhurmën e armëve, ushtari ukrainas i bie fyllit që t’i qetësoj e argëtoj shokët e tij

Derisa luftimet po vazhdojnë pa ndal tash e mbi një muaj në Ukrainë, ukrainasit po gjejnë mënyra të ndryshe për të mbijetuar e edhe për të fituar.

Përveç vështirësive tejet të mëdha me të cilat po përballen, ata po mundohen që gjendja e tyre psiqike të jetë e shëndosh.

E një ushtar ukrainas për t’i qetësuar shokët e tij nga zhurma e bombardimeve ka gjetur një mënyrë mjaft të ëmbël.

Ai ka kapur në dorë një fyll dhe ia ka kushtuar disa sekonda “paqe” shokëve të tij.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago