Categories: Viral

Eni Çobani flet hapur fare: Meshkujt shqiptarë janë të tmèrrshëm e bëjnë me gruan dhe pastaj…

Eni Çobani: Meshkujt shqiptarë janë të tme rrs hem, e bëjnë me gruan dhe me pas…Juristja Eni Çobani ka folur për rastet e dhu nës së burrave ndaj grave në Shqipëri.

E ftuar në “Dita e 8”, në Top Albania Radio, Çobani tha se meshkujt shqiptarë janë shumë të dhu nshëm dhe mask ilistë.

Ajo shtoi se është e tme rrshm e se si një burrë të arrijë të the rë gruan me të cilën ka bërë dashuri dhe ka krijuar familje.

Sipas Çobanit, meshkujt shqiptarë reagojnë dhu nshëm kur refu zohen, kur u thuhet diçka që nuk u pëlqen dhe kur nuk arrijnë atë që duan

Meshkujt shqiptarë janë të dhu nshëm. Është shumë e vërtetë. Raste të shumta më janë paraqitur. Meshkujt mendojnë se gruaja është diçka e bri shtë por që duron gjithçka, madje edhe dhu nën e burrit. Nuk mund të arrish të the rësh një grua me të cilën ke bërë dashuri.

Kur ata nuk arrijnë atë që duan, kur refuzohen, apo u thuhet diçka që nuk u pëlqen, ata kalojnë në diçka, që s’kam si ta shpejgoj. Në fillim edhe pse mashkulli komunikon dhu nshëm, vajzës i duket sikur e do çme ndurisht,

por kur vijën fëmijët dhe rriten përgjegjësitë, aty nis gjithçka. Ajo që e evidenton që në fillim se është i dhu nshëm mashkulli me të cilin po del, të largohet,”- tha Çobani.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

7 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

7 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

7 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

7 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

7 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

7 months ago