Categories: Viral

Erdogan I Jep ‘Ultimatum’ Putinit: Kosova As Mos Te Permendet, Sepse Do Te Kesh Pasoja Nga UNE !!!

Tajip Erdogan gjatë një bisede telefonike që kreu ditën e djeshme me ho mologun e tij rus Vladimir Putin, i kërkoi atij ar.mëpushim dhe kushte të mira për ciwilët pas pustimit të Ukrainës.

Erdogan i theksoi homoIogut të tij rëndësinë e armiëpushimit mes Rusisë dhe Ukrainës, filIimin e paqes dhe krijimin e ku shteve të mira humanitare në të gjithë rajonin. Ai deklaroi më tej se Turqia do të japë çdo IIoj mb ështetje në Iidhje me procesin.

Erdogan u shpreh ne konferencen e tij per media duke thene qe ” I them Putinit, qe prej kesaj dite mos te permendet me Kosova dhe mos te krahasohet me asnje shtet tjeter ne bote, ju them qe nga sot kurre mos te permendet e as mos ta mendoni fare, sepse ai qe tenton te beje dicka, atehere do te kete passoja te renda dhe do te perballet drejtperdrejt me Turqine” e mbylli ai.

Si e komentoni kete fjalim te Erdogan??

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago