Categories: Viral

Erdogan po habit gjithe bote, ai nuk po perkrah Finlanden dhe Suedine per ne NATO / Por pse po e ben ai kete…

Erdogan po habit gjithe bote, ai nuk po perkrah Finlanden dhe Suedine per ne NATO / Por pse po e ben ai kete…

Pres identi turk Rexhep Tajip Erdogan bëri të ditur të pre.mten se vendi i tij nuk e për krah anëtarësimin e Finlandës dhe Suedisë në NATO.

Ai tha se Turqia mund ta për dorë statusin e saj si anëtare e alean.cës ushtarake perëndimore për të vënë veto kun dër pranimit të të dyja vendeve.

Ne po ndje kim me kujdes zhvillimet në lidh.je me Suedinë dhe Finlandën por nuk jemi të një opinioni të favor shëm u tha Erdogani gazetarëve.

Udhë heqësi turk e shpjegoi kundër.shtimin e tij duke përmendur mbështetjen e supo zuar të Suedisë dhe vendeve të tjera skandinave për milit.antët kurdë dhe të tjerët që Turqia i konsideron si terroristë.

Ai aku zoi gjithashtu Greqinë një ale.ate e NATOs për përdorimin e aleancës kun.dër Turqisë duke thënë se Ankaraja nuk dëshiron për sëritjen e atij gabimi.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago