Categories: Viral

Eshtë Dhe Do Të Mbetet Një Nga Moderatorët Më Të Pregatitur Të Ekranit, E Gjeni Dot Se Cili Është Djali Në…

Vogëlushi në foto është një nga moderatorët më të suksesshëm shqiptar. Ai është Adi Krasta, një nga moderatorët e njohur të ekranit shqiptar. Me fytyrën e imët dhe buzëqeshjen që e karakterizon, Adi në këtë foto ka dal me nënën e tij kur ai ka qenë fëmijë.

“Shokët e ngushtë!”- shkruan Krasta në foton e postuar. Ai është shumë i rezervuar me fotot që poston me familjarët e tij, por marr ëdhënia dhe dashuria për të ëmën i ndryshoi pak gjërat.

Adi Krasta ka lindur në 10 prill 1965 në Tiranë. Gjyshi i të atit dhe i ati i tij Shaqir Krasta kanë qënë mjekë, ndërsa gjyshi i tij dhe vetë Krasta janë diplomuar si inxhinierë.

Adi Krasta ka filluar punë në Radio Tirana, menjëherë pas përfundimit të studimeve universitare në Shkencat e Natyrës, në vitin 1990. Ai është caktuar në Redaksinë e Kulturës të Radio Tiranës dhe ka realizuar programin “Jeta, kultura, arti”. Nuk është shkëputur asnjëherë nga radio që nga viti 1987.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago