Categories: Viral

FAT I MADH / Prej kur Turqia do te filloje prodhimin e Gazit Natyror, dhe per sa vite do mundet te furnizoje boten…

Rezer vat e energjisë në Detin e Zi janë të mjaft.ueshme për të mbuluar kërkesën globale të gazit naty ror për 45 vitet e ardhshme deklaroi zëvendëskryetari i Partisë për Drejt.ësi dhe Zhvillim në pushtet të Turqisë dhe ish-krye ministri turk Binali Yildirim.

Rezervat e gazit nat yror të Detit të Zi tani vlerës.ohen në 540 miliardë metra kub.

Është fat i madh Deti i Zi është në gjen dje të mbulojë nevojat botë.rore të gazit për 45 viteve të ardhshme është shprehur Yildirim për mediat vednase.

Ankaraja i ka maksi malisht në vëmendje rezervat e gazit dhe thotë se fusha e Sakaryasë pranë Detit të Zi ishte një prej zbul.imeve më të mëdha në këtë drejtim.

Ministri turk i Ener gjisë dhe Burimeve Natyrore Fatih Donmez njoft.oi se Turqia plani.fikon të fillojë prodhimin e gazit në tremujorin e parë të vitit të ardh shëm.

Autoritetet turke po shpre sojnë që prodhimi fillestar i gazit të mbë.rrijë në 10 milionë metër kub në ditëm por brenda tre apo katër vitesh të shk ojë në 40 milionë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago