Categories: Viral

Ferat Shala për Kurtin gjatë Iuftës: Erdhi i parfumosur, mua më vinte era barut

Deputeti i PDK-së, Ferat Shala i cili ka qenë pjesë e UÇK’së, thotë se kryeministri Albin Kurti nuk është veteran i Iuftës, pasi ai nuk ka Iuftuar.
Shala në T7 tha se Kurtin për herë të parë e ka parë në malet e Berishës, ku kishte shkuar për t’i vizituar, duke thënë se kryeministrit vinte nga qytetit dhe i parfumosur, ndërsa atij i vinte era barut.

“Ligji i definon këto kategori dhe kategoria veteran Iuftëtar i ka kushtet dhe kriteret.

Nëse kryeministri i sotëm mundet e gjen veten moralisht publikisht në këtë kategori është çështje e ndërgjegjes së tij. Por janë dëshmitë të dhënat, statistikat.

Unë e mbaj në mend për herë të parë kur e kam pa gjatë Iuftës pati ardh në malet e Berishës me të thon të drejtën i pata marrë lakmi, mu m vike era barut, atij i vike era parfim.

Erdh prej qyteti nejti dy tri orë edhe u kthy.

Nuk u nal atje.

Parimisht është çështje që nuk kisha pas qef me komentu deklaratat e miqëve e bashkIuftarëve të mij por që Albin Kurti nuk ka qenë dhe nuk është veteran Iuftetarë se nuk ka Iuftu”, tha Shala.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago