Categories: Viral

Fevziu: Ka ardhur koha që Shqipëria të ketë një presidente gr..

Gazetari i njohur Blendi Fevziu thotë se Shqipëria duhet të zgjedhë një presidente femër, çka do të ishte hera e parë në histori.

Sipas tij, një presidente femër grua duhet të plotësojë të paktën një kusht, të mos jetë pjesëtare apo militante e Partisë Socialiste.

Ai solli si shembull Greqinë dhe Kosovën, shtet që ka patur dy presidente gra dhe tepër të suksesshme sipas tij.

“Ka ardhur koha që Shqipëria të ketë një grua, një femër presidente. Më e mira do të ishte grua, të mos ishte pjestare e PS apo militante e PS. Presidentja e Greqisë nuk ka qenë në politikë asnjë ditë. Kosova që ka pasur dy gra presidente, çfarë ka.

Ka dalë një presidente shumë korrekte gjatë kohës që ka qenë në detyrë. Që zoti Moisiu të bëhet president papë, unë nuk jam kundër. Por jemi në vitin 2022 dhe Shqipëria ka nevojë të hapet ndaj të rinjve dhe grave. Por maxhoranca i ka votat dhe kjo është e gjitha teatrale”, u shpreh Fevziu në emisionin “Të Paekspozuarit”.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago