Categories: Viral

Fillojne bashkepunimet mes Kosoves dhe Izraelit / Vjen lajmi i mire per Kosoven do kete ivestime te medha…

Pas vendo sjes së marrëdhënieve diplo.matike ndërmjet Kosovës dhe Izraelit kanë filluar bashkë punimet mes dy vendeve në shumë fusha.

Investimi nga shte ti i Izraelit në Kosovë është përmendur nga mini.stri për Bashkëpunim Regjional të Izraelit Esawi Frej gjatë një konfe rence të përbashkët me Ministrin e Administrimit të Push.tetit Lokal Elbert Krasniqi në Prishtinë

Mini stri Frej tha se edhe sjellja e ambasa.dores së Izraelit në Kosovë dëshmon miqësinë që e ka ky shtet me Kosovën me çrast tha se jo të gjitha vendet në Ballkanin Perën.dimor kanë ambasadorë izraelitë është vizita e parë e një ministri izraelit në Kosovë dhe kjo viz.itë do të trajtojë shumë gjëra.

Populli i Izraelit ka këna qësinë të investojë këtu do të gjejmë në cilat fu.sha do ti vendosim investimet tona si në bujqësi.

Jam i sigurt që qeve ria izralite do të jetë shpejt këtu dhe hapi i parë i inves.timeve në Kosovë por na nevojitet që ta njohim njëri tjetrin mirë po jam i sigurt që jemi në rru.gën e duhur sepse kemi vullnetin.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago