Categories: Viral

Foto qe po perflitet ne gjithe Ballkanin / Mediumi nga Bosnia shkruan te paprituren, pse vetem Kurti po buzeqesh nga ky takim…

Medi umi boshnjak ka raportuar për dar.kën e shtruar mbrëmë në Berlin e ku morën pjesë krye ministri Albin Kurti presidenti serb Aleksander Vucic dhe emi.sari sllovak Miroslav Lajcak.

Mediumi boshn jak duke raportuar për zhvillimin e ngjarj.eve dhe për fotografinë e darkës së 4 majit ka thënë se në kryeqytetin e Gjermanisë vetëm njëri nga të prani shmit në darkë kishte buzëqeshur.

Darka në Berlin ku vet ëm njëri prej zotërinjve buzë.qeshi Kurti, Lajcak, Vucic është titu lli i Klix.ba. Mediumi boshnjak ka komen.tuar shprehjen e fytyrës së Vuçiq në foto grafinë e përbashkët me Kurtin dhe Lajcakun duke thënë se një mimikë e tillë tregon rri.tjen e presionit të Perëndimit ndaj Serbisë për vendosje të sanksionve ndaj Rusisë.

Gjith ashtu Klix.ba thotë se moslumturia e Vuçiqit lidhet edhe me kërke.sën e Perëndimit për të arritur një marrë veshje me Kosovën.

Në këtë çështje mediumi boshnjak tho.të se Putin ia ka bërë një dis favor Vuçiqit kur ka tërhequr paralele në mes të pavarës.isë së Kosovës dhe rajoneve të Ukrainës që Putin synon ti shkëpusë nga Ukraina.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago