Viral

(FOTO)Me ne fund zbulohet identiteti i pilotit qe po i ”sakaton” ruset / Ja kush eshte Ghosti i Kievit

Luf.timet mes Ukrainës dhe Rusisë po vazhdojnë pa.ndërpre, ku humbje të mëdha po raportohen nga ana e Rusisë.

Ukraina po vazh.don të mbrohet në të gjitha mënyrat, për.fshirë këtu edhe nga ajri.

Me herët ka dalë edhe identi.teti i pilotit ukrainas i cili u ka shkak.tuar humbje të shumta ruseve, duke u shkatrruar shumë avion Iufa.tarak.

Raportohet se 6 avion të Iuf. tës janë shkatrruar nga “piloti fantazëm” i Ukrainës.

Pavarësisht se është “zbu.luar” identiteti i tij ende nuk dihet nëse “fantazma e Kievit” është njeri apo një mit i ndër.tuar për moralin e Iuf. tës.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago