Categories: Viral

Furnizimi i fundit nga ana e Ukraines prej Perendimit po cmend Putin-in / Ja nga cilat mjete rusia po merr ankth…

Dronët siç dihet janë dësh muar të jenë më efektivë se kurrë gjatë push.timit rus të Ukrainës nga Bayraktarët turq te Switchblades të vegjël këta dronë janë një nga arsy.et pse numri i tan keve ruse po zvogëlohet shkruan portali Task.

Por një mister i veça ntë është droni Phoenix Ghost e cila duket se është projek.tuar posaçërisht vetëm për forcat ukrainase dhe objektivat e tyre ushta rake.

Ato po dërgohen nga Shtetet e Bash.kuara si pjesë e një pakete të re ndihme ushta rake për Ukrainën.

Proje kti Phoenix Ghost është mjaft mister as gjë nuk është bërë e ditur për aftë.sitë e tij nuk dihet se si do të niset deri ku do të jetë apo me çfarë do të ar matoset.

Deri më tani 120 janë dhu ruar në Ukrainë dhe janë zhvilluar nga For.cat Ajrore të SHBA një zyrtar i lartë i Pentagonit i pa identifikuar tha se do të ofronte mbështetje të fortë tak.tike si Switchblade.

Ai tha se nuk mund të fliste për deta jet sepse ato janë një sekret ushta.rak por ju siguroj ato janë shumë efektive.

Në bazë të asaj dekla rate për të arritur në përfundimin se Shpirti do të jetë i le.htë i pajisur me një aparat fotografik dhe eksploziv.

Do të jetë një ar më strategjike që do të ketë dy funk.sione zbulimin dhe shkatërrimin e njësive të armikut.

Zyrt ari tha të hënën se avioni ishte zhvill.uar edhe para lu ftës në Ukrainë.

Ne e kuptuam se teknologjia që po zhvi llojmë në një numër progra.mesh mund të jetë e dobishme për Ukrainën.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago