Categories: Viral

Gani Geci ia mësyn Ukrainës, shfaqet në kufirin Poloni -Ukrainë

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës dhe anëtari i LDK’së, Gani Geci, po raporton për situatën aktuale në kufirin mes Polonisë dhe Ukrainës.
Geci këtë herë është shfaqur në rolin e gazetarit, derisa duket se ka edhe kamerman me vete.

Geci raporton se nga Ukraina po vazhdojnë të ikin gra e fëmijë, derisa vullnetarë të shumtë thotë se po shkojnë për ta ndihmuar popullin e Ukrainës.

Në fund, ai thotë se NATO duhet ta ndihmojë Ukrainën me të gjitha mjetet e mundshme.

“Siq shihet edhe në këtë VIDEO nga Ukraina për në vendet përendimore vazhdojnë të ikun gra dhe femijë në njërën anë dhe në anën tjetër nga perëndimi për në Ukrainë vazhdojnë të shkojnë vullnetar për ta ndihmuar popullin e Ukrainës. Pas masakrave që Rusia po bënë në shumë qytete të Ukrainës aleanca ushtarake më e fuqishme në botë NATO për ta ndalur Putinin duhet ta ndihmojë UKRAINEN me të gjitha mjetet e mundshme”, ka shkruar Geci.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago