Categories: Viral

Gazetari gjerman: Erdogan ka kaluar Macron, Papën, OKB-në

Mediat gjermane vlerësuan presidentin turk Rexhep Tajip Erdogan për epërsinë e tij ndaj liderëve të tjerë botërorë dhe aftësinë e tij për të organizuar bisedime paqeje midis Rusisë dhe Ukrainës.

Kështu, gazetari dhe publicisti gjerman Wolfram Weimer publikoi një artikull në faqen e internetit NTV Online me titull: “Erdogan – Personi i Javës”, ku ndër të tjera shkruan:

“Erdogan ishte i vetmi që arriti të organizonte bisedimet e paqes për të arritur një armëpushim midis Rusisë dhe Ukrainës. As presidenti francez Emmanuel Macron, as kancelari gjerman Olaf Schultz, as Izraeli, as Zvicra, madje as Papa, as Kombet e Bashkuara nuk kanë pasur sukses.

Presidenti Erdogan njihet si ndërmjetës midis Rusisë dhe Ukrainës dhe ka arritur të vendoset si një negociator diplomatik mes palëve ndërluftuese, me sytë e gjithë botës të përqendruar te Stambolli dhe shpresa për paqe”, shkruan ai.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago