Categories: Viral

Gazetari kosovar i dr ejtohet Edi Ramës: “Po të mos ishim ne, Durrësi sot ishte i Serbisë”

Gazetari nga Kosova, Enver Robelli, ka shpr e h ur disa mendime pas v izitës së Edi Ramës në Hagë. Ai e nis shkrimin kështu:

“Një pjesë e madhe e këtyre që ng a re n din në Ha gë gj o ja për t’u so lidarizuar me Hashim Thaçin, në të vërtetë atje shkojnë nga m ërzia që hë pë r h ë u dës htoi pr ojekti për nd arjen e Kosovës mes Serbisë dhe Shqipërisë.

Thaçi është veç një fi gu rë në vi trinë që këta tash e k eqpërdorin për po e n ë p olitikë dhe ps eudopatriotikë”.

Gazetari nga Kosova, Enver Robelli, ka shpr e h ur disa mendime pas v izitës së Edi Ramës në Hagë.

Ai e nis shkrimin kështu: “Një pjesë e madhe e këtyre që ng a re n din në Ha gë gj o ja për t’u so lidarizuar me Hashim Thaçin, në të vërtetë atje shkojnë nga m ërzia që hë pë r h ë u dës htoi pr ojekti për nd arjen e Kosovës mes Serbisë dhe Shqipërisë.

Thaçi është veç një fi gu rë në vi trinë që këta tash e k eqpërdorin për po e n ë p olitikë dhe ps eudopatriotikë”.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago