Categories: Viral

Gazetari serb jep deklaraten e fuqishme / “Rusia mund ta njohe pavaresin e Kosoves per heqjen e…”

Gazetari serb jep deklaraten e fuqishme / “Rusia mund ta njohe pavaresin e Kosoves per heqjen e sanksioneve”

Boshko Jakshiq, gazetar dhe njo.hës i rrethanave të politikës së jashtme, ka thënë se njo.hja e Kosovës nga ana e Rusisë mund të ndodhë nëse shtetet perënd.imore tërheqin sanksionet ndaj tyre.

Deklarata e tij erdhi pasi pre.sidenti rus, Vladimir Putin, duke thënë se Donetsku dhe Lunhasku i Ukrainës janë të pavarura, përdori si analogji njo.hjen e shtetësisë së Kosovës nga ana e Gjykatës Ndër.kombëtare të Drejtësisë.

“…Kjo do të ishte politikë që të kujton treg.tinë e madhe, e cila nuk është e pazakontë në po.litikën botërore. Putini, për shembull,

mund t’i kërkojë Perën.dimit të heqë sanksionet ndaj Rusisë për ane.ksimin e Krimesë dhe ane.ksimin e ri të një pjese të konsiderueshme të rajonit Dombas.

E pastaj e njeh Kosovën”, dek.laroi ai për tele.vizionin boshnjak ‘O Kanal’.

“Amerikanët mund të jenë të kë.naqur nga kjo ofertë, sepse sigurojnë dhe hapin derën për auto.ritetet në Prishtinë që t’iu ba.shkohen OKB-së dhe organizatave të tjera ndër.kombëtare”, tha më tej ai.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago