Viral

Gjenerali Amerikan e trondit gjithë botën me deklaratë / Si po i shkojnë punët Putin-it në Ukrainë a po humb ? Kuptojeni të vërtetën

Sip as ish këshillt.arit të sigurisë kombëtare të SHBA gjen ral Herbert McMaster presi.denti rus Vladimir Putin ka dështuar në qëllimet e tij fillestare të Iu ftës.

Të gjitha supo zimet mbi të cilat Putini bazoi push.timin e tij dolën të rreme u shpreh gjener.ali për Sky News duke shtuar se presi denti rus dështoi në marrjen e Kievit dhe Odesës.

Edhe pse ekzi ston një mundësi që Putini ti shpallë zyrta.risht lu ftë Ukrainës në 9 Maj gjenerali McMaster tha se Rusia ka probl.eme që nuk mund të zgjidhen brenda disa javësh. Sa i për ket ofensivës së fundit të Rusisë në Ukrainën lindore ish-këshilltari i sigurisë kombë.tare tha se nuk beson se as ajo do të përmbushë objektivat e saj.

Ai tha se ofe nsiva ka të ngjarë të dështojë dhe ukrain.asit do të nisin një kundërofensivë. Deri më tani forcat ruse nuk kanë arr itur të marrin asnjë qytet të madh pavarë.sisht se disa ekspertë besonin fillimisht se Ukraina do të binte brenda pak ditësh.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago