Categories: Viral

Gjenerali Clark paralajmëron ‘rrezik esktrem’, i jep një këshillë NATO-së

Ish-gjenerali amerikan i NATO-s, Wesley Clark, ka paralajmëruar një situatë të “rrezikut ekstrem” për Ukrainën dhe NATO-n dhe për këtë ai ka një rekomandim.
Clark shkruan se duhet dyfishuar ndihma në artileri ndaj ushtrisë ukrainase si masë në këtë situatë të krijuar.

“Po hyjmë në një situatë rreziku ekstrem për Ukrainën dhe NATO-n. Pajisjet e rënda të nevojshme- tanke, artileri, avionë, mbrojtje ajrore – nuk po arrijnë shpejt në numër të mjaftueshëm. Mënyra e vetme për këtë është të dyfishohet armatimi i Ukrainës”, ka shkruar Clark.

Presidenti ukrainas Zelensky në vazhdimësi ka bërë thirrje për shtim të ndihmave në armë, si dhe mbylljen e hapësirë ajrore.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago