Categories: Viral

Grusht shteti po fillon kunder pushtetit te Vladimir Putin / Vjen lajmi ton’dites, por ja kush po e bene kete…

She njat e një grusht shteti të mund.shëm kundër presidentit rus Vladimir Putin po shtoh en.

Vetë Putini me sa duket ësh.të i shqetësuar për fuqinë e tij.

Thash e themet për një rënie të mund.shme të presidentit Vladimir Putin janë intensifikuar prej dit ësh tani vetë Kremlini është në gatishmëri.

Disa ish gjene ralë të rangut të lartë rusë dhe agjentë të shër.bimit sekret FSB thuhet se po përgatisin një grusht shteti kundër Putinit.

Shër bimi sekret FSB në veçanti është i frust.ruar sepse nuk ka përparime ushtarake në Ukrainë.

Kjo është ars yeja pse disa agjentë të rangut të lartë po plan.ifikojnë një grusht shteti së bashku me ish-gjeneralët.

Kësh tu raporton ndër të tjera Sky News Australia duke cituar bur.ime të brendshme përcjell Bota sot.

Dy agje ntë kryesorë në arrest shtëpiak vetë Putini tani duket se është gjith.një e më i shqetësuar për fuqinë e tij.

Insajderët raportojnë se presi denti ka forcuar masivisht masat e sigurisë në dhe rreth Krem.linit sepse Presidenti e di se operacioni i tij special në Ukrainë nuk është pa polemika.

Ka pa kënaqësi të madhe – Edhe analisti rus Alexei Muraviev ësh.të i bindur se kokat gri të Rusisë po plani fikojnë një grusht shteti kundër Putinit në sfond.

Kjo mund të jetë e afërt në javët e fundit ten sionet midis Putinit dhe shër.bimeve sekrete janë rritur tha Muraviev.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago