Viral

Hajnat u prezantuan si policë, ia morën 300 mijë euro lokës shqiptare

Të tjera detaje dalin në dritë nga g rabitja që ndodhi dje në Fushë-Milot. 3 persona, të m askuar pasi hynë në banesën e Taf Shabanit, v odhën prej aty një shumë të madhe eurosh.

Dëshmitare e skenës së v jedhjes është bërë e zonja e shtëpisë, e cila ka treguar momentet e tmerrit që p ërjetoi teksa 3 persona të m askuar iu shfaqen në banesë. Në një rr ëfim për gazetarin Elidon Ndreka Hume Shabani tha se në kasafortë ishin lekët e të gjithë fëmijëve, të cilët prej 30 vitesh punonin si emigrantë. Ajo tha se autoret kishin hapur kasafortën me gur f reksibel.

“Ka ndenjur burri me vajzën ca kohë në Tiranë, ajo ka punuar dhe i ka futur eurot këtu me i ruajt e shkreta. Kalamajtë kanë 30 vjet andej që punojnë. Ishin 3 veta. Unë u thash si vini pa një kryetar komune apo dhe me një operativ zone.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago