Viral

Haki Abazi e quan qyqarllak veprimin e opozitës në Kuvend

Deputeti i VV-së, Haki Abazi ka reaguar pas zhurmës së deputetëve të PDK-së në Kuvendin e Kosovës, të cilët goditën tavolinat dhe fishkëllyen.

Abazi përmes një postimi në Facebook e ka quajtur këtë qyqarllak dhe frikë nga progresi i suksesi i reformimit.

Ai ka pyetur se kë po e përfaqësojnë e në interes të kujt po veprojnë ata, derisa e kanë shkatërruar e vjedhur vendin.

Postimi i tij i plotë në Facebook:

Piskama e PDK, LDK dhe AAK në kuvend është qyqarllak dhe frikë nga progresi dhe suksesi i reformimit. Ata që e shkatërruan dhe e vodhën dhe i falën tokën vetës po i druhen drejtësisë dhe po duan që të bllokojnë punën e Kuvendit. Ata që i mbajtën Serbisë zhagun sa ishin në pushtet sot duan të bllokojnë punën e institucioneve demokratike me legjitimitet qytetar pikërisht në momentin e avancimit të pozitës ndërkombëtare të vendit. Kënd po e mbrojnë dhe kënd po e përfaqësojnë, në interes të kujt janë duke vepruar?

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago