Viral

Haradinaj: Kurti është në lula, po merret me ‘stickersa’

Ish-kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka komentuar vizitën e Kurtit në ShBA, me ç’rast ka thënë se kryeministri aktual i vendit është duke u marrë me çështje të parëndësishme.

“Kurti është në lula, po merret me ‘stickersa’ dhe është gabim ajo çfarë ai është duke bo”, ka thënë Haradinaj në një lidhje telefonike në Kanal 10.

“Çështja është më ndryshe, është më serioze, kështu që të mos i përziejmë këto tema. Sa zëdhënësi i VV-së lazdrohet atje, si rasti me do gypa, si rastet tjera që i kanë ba për gazsjellësin amerikan. Të gjitha këto janë skandale të kësaj Qeverie”, ka shtuar Haradinaj.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago