Categories: Viral

Hotelet turistike në Vlorë humbën ukrainasit dhe bjellorusët, shpresa e vetme mbeten shqiptarët e Kosovës dhe Maqedonisë

Turizmi në Vlorë mbështetet të fluksi vendas por më së shumti nga turistët e Europës lindore që zakonisht nisnin pushimet që në muajin prill.

Por këtë vit ukrainasit dhe bjellorusët do mungojnë për shkak të luftës, dhe kjo duket edhe tek prenotimet e anuluara, veçanërisht nga këto dy vende.

Një vit më parë në këtë kohe turistët kishin mbërritur, ndërsa sot në Vlorë janë vetëm disa familje të refugjatëve të ikur nga lufta.

Kjo shtyn operatorët turistikë të mendojnë se do përballen me një vit turistik aspak të mirë ndërsa edhe kostot janë rritur.

Por ky nuk është i vetmi shqetësim.

Në Vlorë përveç turistëve mungojnë edhe punëtorët.

Çdo hotel e restonat në qytet ka mungesa në personel.

Vlora për një muaj pret nisjen e sezonit turistik, shpresa e vetme mbeten shqiptarët e Kosovës dhe Maqedonisë së veriut që pritet të mbërrijnë pas përfundimit të muajit te Ramazanit.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago