Categories: Viral

Hoxha Enis Rama: Është gabim të vizitohen varrezat për Bajram

Enis Rama, kryetar i BIK’ut për Mitrovicën, ka qenë mysafir në emisionin Frontal në T7 ku ka folur për festën e Bajramit.

Hoxha nga Mitrovica, mes tjerash sqaroi një traditë që e kanë familjet shqiptare e që sipas tij është e gabuar.

Ai ka thënë se vizita në varreza për Bajram është gabim dhe nuk është në një linjë me objektivat e festës.

“Nganjëherë njerëzit bajn veprime që e prishin atmosferën e gëzimit.

Një prej atyre është, unë e di që është traditë te na dhe nuk po di me hy në plagë të askujt, mos te keqkuptohem, por vizita të varrezat për Bajram nuk është e duhura. Një vit ke me i vizituar varrezat, ata pas Bajrami nuk çohen, ata qaty janë”, ka thënë Rama.

Ky i fundit thotë se ky veprim bie ndesh me objektivin që ka Bajrami.

“Unë mendoj se nuk është në përputhje me objektivin e bajramit. Ata nuk presin vizitë nga ne ditën e Bajramit”, ka thënë Rama.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago