Categories: Viral

I afrohet makinës për të lypur para, por brenda saj sheh atë që nuk ia priste kurrë mendja

I vogli John Thuo është një nga shumë të pastrehët e rinj që jetojnë në rrugët e Nairobi-s në Kenia.

Një ditë, përderisa John po u kërkonte para shoferëve të veturave që ndaleshin në trafik, ai takoi një grua të quajtur Gladys Kamande. Gladys po vuante nga dështimi i mushkërive, që bën që ajo të ketë frymëmarrje të shkurtuar.

Ajo vazhdimisht përdorë koncentrator oksigjeni, cilindra oksigjeni dhe një gjenerator për të marrë frymë – të gjitha këto pajisje i mban me vete gjatë gjithë kohës, transmeton Gazeta Express.

Jo vetëm kjo, 32-vjeçarja iu është nënshtruar 12 oper.acioneve. Duke qenë një djalosh kureshtar, John e pyeti atë se për çfarë shërbejnë gjithë këto pajisje.

Duke ia shpjeguar situatën e saj atij, sytë e tij u mbushën me Iot. Ai filloi të qante, duke e kuptuar se – sado e vështirë të jetë jeta e tij në rrugë – Gladys e kishte më të vështirë se ai.

Ai qau edhe më shumë kur e kuptoi se nuk mund të bënte asgjë për të. Ai kapi dorën e saj dhe iu lut Zotit që t’ia mundësonte të gjitha trajtimet që i duhen. Pas kësaj, ai futi dorën në xhep dhe tentoi t’ia dhuronte ato pak para që i kishte.

Një kalimtar i rastit, u prek nga pikëllimi i djaloshit dhe ia bëri këtë foto duke e shpërndarë më pas në rrjetet sociale. Fotografia u bë shpejt hit.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago