Categories: Viral

I hodhën vezë teksa fliste, ministrja gjermane: Vazhdo hidh sa të duash

Ministrja e Jashtme gjermane, Annalena Baerbock ishte sot në një tubim parazgjedhor në Wuppertal, ku u sul mua me vezë.

Përkatësisht, Baerbock mori fjalën në tubimin parazgjedhor për të mbështetur kandidaten e “të gjelbërve”, Mona Neubauer. Në një moment një grua filloi të hidhte vezë në drejtim të ministres.

Zyrtarja gjermane reagoi me qetësi dhe me mjeshtëri shmangu vezën ndërsa vazhdoi të mbajë fjalimin.
“Mund të hedhësh vezë sa të duash”, tha ajo gjersa iu drejtua edhe gruas që hidhte vezë, “ke të drejtë të shprehësh mendimin, por kjo nuk është mënyra më e mirë”.

Policia tha se “veza ka humbur objektivin” dhe se ndaj gruas që ka hedhur vezën është ngritur kallëzim penal për tentim të lëndimeve trupore.

Ndryshe, tubimi u mbajt përpara zgjedhjeve provinciale në North Rhine-Westphalia.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago