Categories: Viral

I Janë Kthyer Kundër Putin/ Dalin Fotot Üushtarët Rusë Janë Me Ukrainën Do Të Lüftojnë Kundër Tij

U shtarët rusë të dorëzuar thuhet se kanë ndryshuar anë dhe tani po luf tojnë për Ukrainën kundër forcave të Vladimir Putinit.

Zyrtarët ukrainas thonë se një legjion i ri i Lirisë së Rusisë është formuar nga trupat e de moralizuara që u kthejnë shpinën pushtuesve rusë.

Kjo vjen mes raporteve për rënien e moralit midis ushtarëve që luf tojnë për luftën e Kremlinit – me disa që thuhet se refuzojnë urdhrat dhe madje rrëzojnë avionët e tyre, shkruan mirror.co.uk.

Mësohet se personeli i forcave të arm atosura ruse tashmë ka filluar stërvitjen për të lu ftuar përkrah shokëve të rinj.

Fotot supozohet se tregojnë se rusët stë rviten së bashku me shokët e tyre të rinj ukrainas. Dje Ministria e Mbrojtjes e Ukrainës tha në kanalin e saj Telegram se komandantët kanë vizituar trupat ruse të kapura dhe të dorëzuar “në mënyrë që të përzgjedhin ata që dëshirojnë të shërbejnë”.

Në një postim vijues tha se “vullnetarët e parë” kishin filluar tashmë trajnimin shtesë individual

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago