Categories: Viral

I shkolluar në akademinë ushtarake në BRSS, Alfred Moisiu flet për luftën e Rusisë dhe Putinin

Ish-presidenti i Shqipërisë, Alfred Moisiu, ishte i ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit”, ku ndër të tjera foli edhe për luftën Rusi-Ukrainë, të cilën e konsideroi “të çmendur dhe të padrejtë”.
Moisiu tregoi edhe sesi në vitin 2007 ka marrë një dekoratë nga Putini. Ai thotë se agresioni i tij në Ukrainë është një çmenduri.

“Lufta për mua është një çmenduri e Putinit. E dyta, ai dështoi”, tha ai.

Ai tregon se Putinin e ka takuar në kryeqytetin e Kroacisë, Zagrebin.

“E kam takuar në 2007 në Zagreb”, shtoi ai.

Ai tregon edhe kohën kur mori dekoratë nga Putini.

“Po. Janë këto të luftës si veteran. Në rastin e 60 vjetorit të përfundimit të luftës kam qenë në Moskë. Ishim 50 e ca presidentë. Ishte edhe Bushi aty”, tha ai.

“Mori ish mbreti i Rumanisë, mori Mesiç, mori ish presidenti i Polonisë. Një pjesë që ishin angazhuar në luftë. Janë dekorata përkujtimore”, shtoi ai.

Ai zbulon këshillën që do i jepte Putinit po të kishte mundësi ta takonte sot.

“Kjo është luftë e padrejtë, ukrainasit po luftojnë trimërisht. Atje ka rreth 40% të popullatës rusisht folës”, përfundoi ai.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago