Categories: Viral

I thyen krenarinë Putin/ Raportohet se flota ruse është larguar nga brigjet e Ukrainës

Ashtu siç ishte paralajmëruar, Rusia ka nisur të largojë anijet us ht arake larg brigjeve ukrainase. Kjo lëvizje vjen pasi ush tria ukrainase dëmtoi rëndë krenarinë e rusëve, anijen flamurmbajtëse Moskva

Nga Paul Adams, BBC: Zyrtarët perëndimorë thonë se pretendimet ukrainase se kanë god itur kryqëzorin rus, Moskva, me raketat Neptun, të prodhuara në vend, janë të besueshme.

Një zyrtar tha se humbja e Moskva-s, nëse konfirmohet, do të ishte një god itje e fuqishme ndaj besueshmërisë ushtarake ruse, pavarësisht se si ka ndodhur.

Ai tha se ishte në dijeni të një rasti tjetër, që përfshinte një anije kapitale, në të cilën një zj arr kishte çuar në shpërthimin e magazinës së muni cioneve- diçka që pretendohet nga Rusia. Por edhe kjo, tha zyrtari, do të tregonte paaftësinë e jashtëzakonshme të ekuipazhit- dhe është e vështirë të besohet se kjo është mënyra se si ndodhi i ncidenti.

Zyrtari shtoi se humbja e kryqëzorit Moskva do të kishte një ndikim të rëndësishëm në operacionet zyrtare ruse.

Si anije flamurmbajtëse e flotës ruse në Detin e Zi, Moskva po ofronte funksione jetike komanduese dhe kontrolli për pjesën tjetër të flotës. Kjo do të jetë tani më e vështirë- por jo e pamundur- për Rusinë.

Ashtu siç ishte paralajmëruar, Rusia ka nisur të largojë anijet ushtarake larg brigjeve ukrainase. Kjo lëvizje vjen pasi ushtria ukrainase dëmtoi rëndë krenarinë e rusëve, anijen flamurmbajtëse Moskva.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

9 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

9 months ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

9 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

9 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

9 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

9 months ago