Categories: Viral

Imami nga Peja i reagon Shefqet Krasniqit: Me çdo kusht po mundohesh ta shkatërrosh familjen shqiptare

Imami nga Peja, Zuhdi Hajzeri i ka reaguar Shefqet Krasniqit, duke thënë se po mundohet me çdo kusht që ta shkatërrojë familjet shqiptare.

Me anë të një postimi në rrjetin social, Facebook, imami nga Peja i ka quajtur “budallaqe” deklaratat lidhur me martesën e burri me një grua të dyte, për të cilat shton se këto janë me agjenda të caktuara.

Postimi i plotë:

Për disa që me çdo kusht janë duke u munduar ti prishin e ti shkatërrojnë familjet shqiptare , martesa me grua te dyte, mos me pyet te paren e budallaqe tjera me agjenda te caktuara.

Shejh Ramadan Abdel Razek, një nga dijetarët e Al-Azhar Al-Sharif, shpjegoi se gruaja e dytë quhet “ضرة” “Dëmtim” për shkak të dëmtimit psikologjik që i bie për bashkëshorten e parë dhe duke iu referuar Sunetit të Dërguari te Zotit

– paqja dhe bekimet e Zotit qofshin mbi të – kur një grua i tha: O i Dërguar i Zotit, unë e urrej mosbesimin pas besimit dhe nuk mund ta duroj këtë bashkëshort, prandaj ai i tha:

Ktheji atij kopshtin (pasi ajo kishte marr si dhuratë martese një Kopsht) dhe le të të shkurorëzojë”, duke vënë në dukje se nga këtu gruas i lejohet ky shkurorëzim dhe nëse ajo e kërkon atë ajo nuk bën mëkat sepse është në gjendje të për të,

dhe në përputhje me rrethanat lejohet për një grua sipas Sheriatit nëse nuk pranon psikologjikisht martesën e dytë te burrit të saj atëherë të kërkojë divorc, dhe kjo është e drejta e saj dhe ajo nuk bën mëkat.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

11 months ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

11 months ago

After being adopted, blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

11 months ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

11 months ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

11 months ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

11 months ago