Categories: Viral

Imazhet Satelitore i’a hedhin ne shesh deshtimet Putin-it / Pas nje perpjekje te dyte ne lumin Donbas, perseri Ukraina fiton…

Imazhet Satelitore i’a hedhin ne shesh deshtimet Putin-it / Pas nje perpjekje te dyte ne lumin Donbas, perseri Ukraina fiton…

Rusia ka bërë një tjet ër përpjekje të dështuar për të kapë.rcyer lumin Donbas ku një batalion i tërë u mposht nga artil eria ukrainase.

Trupat e Putinit po për piqeshin të shpëtonin burrat dhe auto.mjete që kishin mbetur të bllokuar në anën e gabuar të lumit Donets afër Biolhorivka pasi për pjekja e parë më 8 maj për.fundoi me urat e tyre ponton që u fundos nga një bresh.ëri artile rie që shkatërroi dhjetëra mjete të blinduara automjete dhe mund të ketë vr.arë më shumë se 1000 trupa.

Por misi oni i tyre i shpëtimit u zbulua dhe iu nënsh.trua të njëjtit fat.

Imazhet e reja sateli tore të marra pranë Biolhorivka tregojnë një tjetër urë pon.toni të fundosur së bashku me gjysmë duzine automjetesh të shkatë rruara ose të braktisura

Rusia ka humbur më shumë se 70 autom.jete dhe ka parë dy batalione këmbësorie të shkatë rruara në katër ditë përpjekjesh për të kapër.cyer lumin sipas sajtit hetimor ukrainas InformNapalm .

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago