Categories: Viral

Informacione shumë të rëndësishme ruse zbulohen nga intelegjenca Ukrainase / Kur do të jetë fundi i Iuftës, zbulohet gjithcka…

Informacione shumë të rëndësishme ruse zbulohen nga intelegjenca Ukrainase / Kur do të jetë fundi i Iuftës, zbulohet gjithcka…

Inteli gjenca ukrainase ka njoftuar se kanë marrë disa inform.acione shumë të rëndësishme nga Rusia.

Siç njof tuan në Facebook në faqen që i përket inteli.gjencës dhe është pjesë e Ministrisë së Mbrojtjes Rusia po përgatitet për push timin e disa territoreve

kështu sipas tyre po përgatiten vulat dhe simb.olet e ndryshme të cilat tregojnë se këto nuk janë më zona nën kontrollin ukrainas.

Gjith ashtu ukrainasit pretendojnë se kanë për.gjuar një datë të përmendur si fundi i lu ftës shkruan agjencia kroate e lajmeve,

Index në ushtrinë push tuese po përhapen informacione se termi i të ashtu.quajturit Operacione speciale ushtarake deri në shtator 2022 rapor.toi inteligjenca ukrainase në Facebook.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago