Categories: Viral

Ish-eprori i UÇK’së nga spitali: Unë do të jetoj aq gjatë, derisa të shoh fundin e Pronto Mafias

Ish-eprori i lartë i UÇK-së, Niam Miftari, po përballet me disa komplikime shëndetësore kohën e fundit.
Ai, ka publikuar një fotografi i shtrirë në spital.

Edhe pse po përballet me shëndetin jo të mirë, Miftari thotë se do të jetojë aq gjatë derisa të sheh fundin e Pronto Mafias në Kosovë.

Ai shkruan se asgjë nuk është më me vlerë sesa Kosova.

“Në çdo rrethanë në çdo variant, unë do të jetojë aq gjatë derisa nuk e shoh dhe sigurtë do ta pres fundin e juaj, fundin e Pronto Mafias në Kosovë.

As jeta, as asgjë tjetër nuk është më vlerë dhe i përjetshëm pos shteti i jonë, Kosova është dhe do të jetë e përjetshme!”, shkruan Miftari në Facebook.

Miftari, ditë më parë ka akuzuar mjekët në Kosovë se për shkak të tyre tashmë po përballet me një sfidë të rëndë në spitalet evropiane.

Sipas tij, në Kosovë, dentistët i kanë vendosur mjete kancerogjene në Kosovë, ku së fundmi po ka probleme të mëdha.

Ai ka kryer disa operime si pasojë e atyre mjeteve metalike të vendosura nga mjekët në Kosovë, e si pasojë e tyre mund edhe të shkaktojnë sëmundje kancerogjene.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago