Viral

Ish-komandanti i UÇK-së i shkon në vizitë vëllaut të Nasim Haradinajt, i cili po qëndron për shërim në Gjermani

Z.Azem Syla, ish Komandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, i bën vizitë Agron Ismajl Haradinajt, i cili po qëndron për në shërim në Gjermani.

Kujtojmë që Agroni ishte një nga ushtarët më të dalluar në ushtrinë çlirimtare. Ai kishte detyra të shumta në luftë, ku një nga to ishte urë lidhëse mes NATO-s dhe UÇK-së gjatë bombardimeve.

Agroni me tërë familjen ishin të angazhuar në shërbim të atdheut, ky angazhim i familjes së tyre ishte në llupën e armikut, ku i kishte të burgosur motrat Shqipen dhe Naimen, prindin Ismajlin, vëllezërit Naimin e Nasimin, pa përjashtuar Agronin si 14 vjeçar, që llogaritet si i burgosuri politik në moshën më të re në botë.

Sëmundja e Agronit është shkaktuar nga faktorë të jashtëm, më konkretisht nga presioni i eksplodimit të një rakete të hedhur nga aeroplanët e ushtrisë serbe në bombardimet në fshatin Prilep të Deçanit në qershor të vitit 1998. Edhe sot e kësaj dite familja Hardinaj nuk po mundet të gjejë rehati, Nasimi i burgosur padrejtësisht në Hagë, Agroni me shëndet jo të mirë.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago