Categories: Viral

Ish-mercenari rus i grupit famekeq Wagner i hedh te gjitha te zezat qe Vladimir Putin i kryen neper…

Për gati gjys më dekade ish ushtari rus Marat Gabidullin ish.te një lu ftëtar i grupit famëkeq mercenar Wagner.

Gabidullin ka punuar për ushtr inë private ruse Wagner në Ukrainë dhe Siri nga vi.ti 2015 deri në vitin 2019.

Ai është anë tari i parë i këtij grupi para.ushtarak që ka folur hapur për ato se çfarë ka bërë ky grup merce narësh e madje ka publikuar dhe një libër së fund.mi ne kemi përdorur mercenarët në një mënyrë që bie ndesh me të gjitha normat dhe vle.rat morale dhe në një masë të tillë që vendet perënd imore nuk kanë as të dhëna dhe as idenë tha Marat Gabidullin

Por tani ndërsa lu ftimet janë ndezur në Ukrainë ai bes.on se Kremlini duhet të ndalojë ndërhyrjet e huaja ushtarake dhe të fokus ohet në përmirësimin e jetës së njerëzve në Rusi.

Situ ata në Rusi është e vështirë sot sepse ligj.et e miratuara së fundmi parashikojnë sanksione pen ale për këdo që thotë të vërtetën për ushtrinë dhe për këdo që shpreh mendi.min e tij duke e quajtur atë një lu ftë dhe jo një operacion special. Kjo kons iderohet shkelje e ligjit në Rusi ju keni rak.eta por nuk keni një makinë normale. Ne nuk kemi zhvi lluar iPhonein tonë ne jemi plotësisht të va.rur nga teknologjia perëndimore– tha Marat Gabidullin

Kompania pri vate ushtarake në hije Wagner Group, është shfaqur gjatë deka.dës së fundit si një nga aspektet më të disku tueshme të Rusisë moderne nën Presidentin Vladimir Putin.

Luf tëtarët janë të përfshirë në kon.flikte jo vetëm në Siri dhe Ukrainë por edhe në vendet afri kane duke përfshirë Libinë, Republikën Qendrore të Afrikës dhe Malin.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago