Categories: Viral

Ish-presidenti i Rusise i jep goditje te madhe Amerikes / Ai thote se gjithe kete Iu’fte po e shtyn Amerika…

Ish presi denti rus Dmitry Medvedev aku.zoi Shtetet e Bashkuara për një Iu ftë me përfaqësues kundër Rusisë.

Aku zat e tij erdhen pasi Dhoma e Për.faqësuesve miratoi një paketë të re ndihme prej 40 miliardë dollarësh 32.4 miliardë paund për Ukrainën.

Sip as Sky News Medvedev shkroi në Telegram se që.llimi i SHBAsë është që ti shkaktojë një dis.fatë Rusisë qëllimi i tij është të vazhdojë lu ftën proxy kundër Rusisë dëshira për ti shkaktuar një disfatë të rëndë ven.dit tonë të kufizojë zhvillimin e tij ekono mik dhe ndikimin politik në botë

nuk do të funksionojë shtyp shkronja e tyre për shkak të së cilës Amerika po rrit vazh.dimisht borxhin e saj kombëtar tashmë të fryrë, do të thyhet më shpejt.

Për të mos përm endur çmimet e çmendura të benzinës dhe ushqimeve për rritjen e të cilave ameri.kanët duhet të falënderojnë auto ritetet e tyre rusofobike por qëllimet e oper.acionit special do të arrihen,”-shkruajti Medvedev.

admin

Recent Posts

A very rare black leopard was spotted in an Indian wildlife park… Scroll down for the video of this unusual beauty…

In India’s Tadoba National Park, a highly secretive black leopard was recently spotted. The beautiful…

1 year ago

People who say they hate pets but later regret it… See their adorable photos below…

Bringing a new pet into your home isn’t always an easy decision, especially if someone…

1 year ago

After being adopted, a blind abandoned kitten can’t stop hugging her new father… See appreciating photos of kitten below…

A kitten, later named June, was spotted by a good citizen in Cape Town, South Africa,…

1 year ago

The saddest cat in the world is now unrecognizable… Read on here to know who is responsible for the change…

Meet BenBen, the Internet’s saddest cat. The kitten was spending his days in an animal…

1 year ago

Cats who nail it when it comes to the reality of our professional lives… Watch the most hilarious photos here…

These kitties have a complete understanding of how we feel about our jobs. Oh my,…

1 year ago

A lonely truck driver takes in an abandoned stray cat…

Meet Paul Robertson and his cat Percy, who are the sweetest couple you’ll ever meet.…

1 year ago